PERSONVERNREGLER

Ansvar

Behandlingsansvarlig: Debia Finans AS

Debia Finans AS ønsker deg velkommen til besøk på vår nettside og din interesse for vårt selskap og utvalg av tjenester. Beskyttelse av personopplysninger er viktig for oss. Alle nettbaserte aktiviteter i Debia Finans AS foregår i samsvar med gjeldende lovbestemmelser om beskyttelse av personopplysninger og datasikkerhet. Denne personvernerklæring fastslår hvordan vi behandler dine personopplysninger når vi for eksempel gjennomfører faktura, purre og inkassoaktiviteter. I enkelte av våre tjenester fungerer vi kun som databehandler og behandler dine personopplysninger etter instruksjon fra vår kunde, for eksempel når vi leverer fakturatjenester.

Innsamling og behandling av personopplysninger nettside

Hjemmesiden til Debia Finans AS kan generelt brukes uten å gi personopplysninger. Personopplysninger refererer til all informasjon som identifiserer deg, for eksempel navn, e-postadresse eller postadresse. Slike data lagres kun hvis du gir den til oss i Debia Finans AS.

Behandling av personopplysninger

Debia Finans AS behandler personopplysninger av ulike årsaker. Behandlingen kan være forskjellig avhengig av om du er debitor, kreditor, kunde, leverandør eller jobbsøker.

Har du en sak hos Debia Finans?

Debia Finans AS har juridisk grunnlag for å behandle personopplysninger. Inkasso er en oppgave av offentlig interesse, og som Inkassobyrå er vi underlagt inkassoloven som regulerer vår bruk av personopplysninger. Debia Finans AS har allerede mottatt nødvendige personopplysninger fra kreditor(oppdragsgiver) for å kunne utføre korrekt innfordring av kravet.

Personopplysninger som vi får tilsendt eller samler inn for best mulig å behandle saken din, kan være: navn, e-post, telefonnummer, adresse, fødselsdato og personnummer. I tillegg kan det være nødvendig å innhente informasjon om arbeidsforhold, betalingsanmerkninger, økonomiske forhold (inntekt/gjeld m. m).

Debia Finans AS samler ikke inn spesiell kategori personopplysninger som: rase eller etnisitet, politiske meninger, fagforeningsmedlemskap, helseopplysninger, seksuell legning, biometriske data, religiøs eller filosofisk tro, genetiske data.

Debia Finans AS sikrer at alle data skal lagres trygt og tar alle forholdsregler for sikkerhet og forhindre uautorisert tilgang til informasjon

Formål med behandlingen

Med unntak av de tilfeller som er beskrevet her, vil Debia Finans AS  bruke dine personlige data utelukkende for å drive inkasso, teknisk administrasjon av nettstedet, for å gi deg tilgang til spesiell informasjon og for å gi deg våre produkter og tjenester og for generell kommunikasjon med deg.

Bortsett fra de tilfeller som er beskrevet her, vil Debia Finans AS ikke overføre dine personlige opplysninger til tredjeparter eller bruke det andre steder.

Personlig informasjon vil aldri bli delt med tredjeparter, unntatt er sikre leverandører som utfører nødvendige tjenester som print, post, kredittopplysningsbyråer, søk i adresseregistre osv. Ved oversendelse av saker til offentlige instanser som Forliksråd/Namsmannen/Tingretten og juridiske samarbeidspartnere. I tilfelle av forfalskning / svindel, etterforskning eller brudd på informasjonssikkerhet, forbeholder Debia Finans AS seg retten til å samarbeide med juridiske myndigheter og avslører all slags informasjon (inkludert personlig) når de berøres av rettsmyndighetene.

Alle ansatte i Debia Finans AS er forpliktet til å opprettholde konfidensialitet og er bundet av taushetsplikt.

Internasjonal overføring utenfor EU

Debia Finans AS overfører ikke personopplysninger til andre utenfor EU / EEC uten å sørge for at personopplysningene ivaretas jfr. Privacy Shield og personvernsforordningen(GDPR)

Flytter skyldner til et land utenfor EU, kan Debia Finans AS søke assistanse ved en profesjonell avtalepartner og/eller via en representant i det gjeldende landet kravet skal inndrives.

Frihet til å velge

Du kan fritt bestemme hvilken tilleggsinformasjon du gjør tilgjengelig for Debia Finans AS utover den informasjonen vi allerede har. Hvis du har endret personopplysninger (for eksempel postnummer, e-postadresse eller postadresse), kan du logge inn på Min side eller kontakte Debia Finans AS for å korrigere eller oppdatere opplysningene.

Telefon: +47 51 20 05 30
E-post: post@debia.no

Hvis du ikke har eller tidligere har hatt en sak hos oss kan du ikke logge deg inn på nettsiden, vi har da ingen personopplysninger om deg!

Bruk av Google Analytics

For markedsføring og optimalisering bruker nettstedet Debia Finans AS  Google Analytics-programvare fra Google LLC («Google»).

Google Analytics er et analyseverktøy som blant annet Skatteetaten, Lånekassen og svært mange andre offentlige og private virksomheter benytter på sine nettsider. Dette, og lignende analyseverktøy, samler inn blant annet IP-adresser som gir informasjon om de besøkendes adferd på nettstedene. Formålet med bruken av analyseverktøyet er å få kunnskap om de besøkendes behov, slik at nettstedet kan gjøres så brukertilpasset og velfungerende som mulig.

En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Virksomheter som har ansvar for innsamling av IP-adresser, må behandle disse på en forsvarlig måte.

Opplysningene, også IP adresse anonymiseres og brukes ikke til annet enn analyseformål. Google lagrer alle innsamlede data i EU / EØS.

Ved å bruke vårt nettsted, erklærer du ditt samtykke til innsamling og lagring av dataene som er registrert for deg av Google på den nevnte måten og for det nevnte formål.

Du kan få mer informasjon om databeskyttelse i forbindelse med Google, samt personvernreglene på https://policies.google.com/privacy?hl=no

Cookies

Cookies er små filer som midlertidig er plassert på harddisken din. De brukes kun for å få informasjon om bruken av Debia Finans AS-nettsiden. Dette gjør det mulig å gjenkjenne datamaskinen automatisk neste gang du ser på Debia Finans AS-nettsiden. Avhengig av innstillingene dine, kan nettleseren din automatisk godta informasjonskapsler. Du kan imidlertid også endre nettleserinnstillingene når som helst og bruke Debia Finans AS-nettstedet uten informasjonskapsler.

Sikkerhet

Debia Finans AS tar forholdsregler for å beskytte dine personlige data mot tap, ødeleggelse, forfalskning, manipulering og uautorisert tilgang. Dette gjøres selvsagt i samsvar med lovbestemt databeskyttelsesregulering av EU og Datatilsynets retningslinjer for IKT sikkerhet.

Sletting av personopplysninger

Debia Finans AS kan ha personopplysninger om deg hvis du har eller har hatt en sak hos oss.

Personopplysninger blir slettet og anonymisert etter at sak er avsluttet jfr. bransjenorm

Debia Finans AS beholder dine personopplysninger i henhold til personvernloven, regnskapsloven samt bransjenormen for inkasso.

Lenker til andre nettsteder

Disse personvernreglene gjelder for https://debia.no, et nettsted for Debia Finans AS. Nettstedet kan inneholde lenker til andre tilbydere innenfor og utenfor Debia-konsernet.

Hvis du forlater nettstedet til Debia Finans AS, anbefales det å lese nøye personvernreglene for hvert nettsted som samler personopplysninger.

Tredjepartsleverandører

Alle tredjepartsleverandører av Debia Finans AS har inngått Debia  Databehandleravtale, denne avtalen sikrer din beskyttelse i henhold til:

Personopplysningsloven § 13, jf. § 15 og personopplysningsforskriftens kap.2

I henhold til «Generell databeskyttelsesforskrift» er EUs generelle databeskyttelsesforskrift 2016/679 Artikkel 28, Artikkel 49 (1), Artikkel 32 (1).

Rett til informasjon

Har du har spørsmål angående behandling av dine personopplysninger, vennligst kontakt vår databeskyttelsesansvarlig:

Debia Finans AS
V/Personvernrådgiver/Daglig Leder
Kjøpmannsbrotet 8, 4352 Kleppe
E-post: post@debia.no

Rett til innsyn

Du har rett til å få informasjon om hvilke personopplysninger vi behandler om deg, og hva vi bruker de til. Du kan selv se hvilke personopplysninger vi har om deg ved å logge deg inn på Mine sider.

Ønsker du å se alle personopplysninger vi har om deg?
Du kan logge deg inn på Mine Sider og sende en forespørsel om datauttrekk til oss.
Datauttrekket blir sendt til din folkeregistrerte bostedsadresse.
Ditt datauttrekk blir levert innen 30 dager fra vi har mottatt din forespørsel.

Endringer i personvernerklæringen

Debia Finans AS kan oppdatere personvernreglene på dette nettstedet, så det anbefales at du regelmessig sjekker denne siden. Denne personvernpolitikken er bindende mellom Debia Finans AS og sine besøkende. Eventuelle endringer i disse retningslinjene for databeskyttelse vil bli lagt ut i denne personvernerklæring, på vår hjemmeside og på andre passende steder.

KONTAKT INFO

Debia Finans AS

Kjøpmannsbrotet 8
4352 Kleppe

Telefon: 51 20 05 30
Epost: post@debia.no

KOM I KONTAKT

DEBIA FINANS AS

Debia Finans AS er et inkassoforetak som ble etablert i 2019.

Med oss på eiersiden har vi Ekko Invest AS som er et investeringsselskap med 10 aksjonærer fra Næringslivet. De har bred erfaring fra mange bransjer og skal bidra med forretningsutvikling og gode relasjoner/kunder.

LES MER OM OSS