INTEGRASJONER

Debia AS jobber for å kunne tilby deg som kunde gode integrasjoner til ditt regnskapssystem hvor du selv kan velge hvilke fakturaer som skal sendes til inkasso.

Det vil også bli mulig å sette på en full automatikk for de som ønsker det.

24SevenOffice, Tripletex og PowerOffice:
Vi har utviklet en fullintegrert løsning med disse 3 systemene. Den trenger ingen tekniske behov fra deg som kunde og settes enkelt opp med hjelp fra oss. Du slipper å bruke masse tid på purring/inkasso – ved enkle tastetrykk kan du godkjenne fakturaer og vi tar over. Direkte betalinger/krediteringer fanger vi opp ved «sync» mellom systemene.

Visma Business og Visma Global:
Vi har gode integrerte løsninger som gjør at dere kan fokusere på det dere skal og vi tar oss av de utestående fakturaene. Fleksibel løsning hvor vi sammen finner den optimale løsning tilpasset dere og deres drift.

Xledger:
Fleksible løsninger hvor vi integrerer oss mot regnskapssystem og overtar fra purring/inkasso.

Betalingsløsninger:
Vi er snart på plass med fleksible løsninger som kan benyttes mot flere bransjer og hvor vi også kan tilby veldig gode finansierings løsninger. Mer info kommer!

Har du andre behov eller andre system må du gjerne ta kontakt med oss for en dialog.

KONTAKT OSS

KONTAKT INFO

Debia AS

Kjøpmannsbrotet 8
4352 Kleppe

Telefon: 51 20 05 30
Epost: post@debia.no

KOM I KONTAKT

DEBIA AS

Debia AS er et inkassoforetak som ble etablert i 2019.

Med oss på eiersiden har vi Ekko Invest AS som er et investeringsselskap med 10 aksjonærer fra Næringslivet. De har bred erfaring fra mange bransjer og skal bidra med forretningsutvikling og gode relasjoner/kunder.

LES MER OM OSS